Man udfører gulvafslibning ved og ved gradvis at gå fra slibning

Man udfører gulvafslibning ved og ved gradvis at gå fra slibningMindre ridser i træet vil normalt forsvinde ved vask, men spildes der f. En lakbehandling er den stærkeste behandling, man kan give sit trægulv, og det er muligt at vælge mellem forskellige typer af lak, for at få det udseende man gerne vil have.

Men igen, alt afhænger af luften mellem træet

Hvor meget slid området, der skal behandles, udsættes for. Med en ludbehandling får dit gulv et lysere udseende. Det kan heller ikke undgås at lakken på dit trægulv bliver slidt igennem på et og andet tidspunkt. Med brugen af sæbespåner, opnår man en smuk grå/hvid farve, som kun sæbespåner kan gøre.

Advertisement

Gulvafhøvling eller gulvafslibning

Hvad enten dit gulv har brug for en afslibning eller afhøvling, skal behandles med lak, lud eller olie, kan vi effektivt, og med kvalitet som drivkraft, give dit gulv et nyt og flot udseende. Ved rensning af gulvefterbehandlet overfalde, skal man sørge for at bruge de rette vedligeholdelsesprodukter. Når gulvet er færdigslebet, skal det ideelt set være sådan her.

  • Gulvafslibning
  • Gulvopbygning
  • Gulvrenovering
  • Gulventreprise

Gulvlægning

Gulvafslibning, gulvpolering og trappeslibning
Man udfører gulvbehandling ved og ved gradvis at gå fra slibning med groft sandpapir, til slibning med fint sandpapir. Med en afslibning kan gulvet tilføre boligen et helt nyt udtryk. Den kan lejes i mange malerforretninger og byggeforretninger, men ofte er de brugte og har ikke den fornødne kvalitet.

Advertisement

Det er derfor et populært valg i de danske hjem

Bestilling af gulvafslibnings-eksperter og malermestre Vi kan kontaktes til enhver gulv- eller maleropgave via mail eller telefon. Størstedelen af vores opgaver sker i private hjem, omend at vi også er behjælpelige med mange typer af maleropgaver for erhvervs- og foreningskunder.

Advertisement

Tallet står på papirets bagside

De vandbaserede lakker er velegnede til gulve, der udsættes for almindeligt slid, og de har den fordel, at de gulner mindre end andre typer lak, samtidig med at de er ufarlige at påføre. Om slibning af trapper er en nem opgave vil du opdage – når du selv forsøgerat gøre det.

Advertisement

Vedligeholdelse af gulve med lud og olie

Gulvpolering og efterbehandling er vigtigt, da der etableres et beskyttende lag, som sikrer trægulvet mod skader i fremtiden. Det er din garanti for et flot resultat, både nu, og i mange år fremover. Hvis Egedahl har fået mærker, kan det ‘repareres’ med en lokal afslibning med sandpapir, og en genbehandling med olie.

Advertisement

Share This Story